4 Mart 2011 Cuma

Bebeğinizin Tatil Çantası

Tatil telaşıyla onun ihtiyacı olabilecek eşyaları unutmaktan endişe duyuyorsanız, önerilerimizi değerlendirerek kendinize bir liste hazırlayın. Yolculuk için bavul hazırlarken, bebeğinizin eşyalarını ayrı bir çantaya yerleştirin ve eksiklerinizi listenizden kontrol edin. Böylece hem yolculuk esnasında aradıklarınızı kolayca bulur, hem de bebeğinizin eşya ve yiyeceklerinden herhangi birini unutmazsınız.
Tatile Çıkarken Yanıma Neler Altmalıyım?Bebeğiniz ek besin dönemine geçtiyse, bebeğinizin mamalarını yanınızda götürün. Yolculukta yanınızda hazır bir biberon bulundurmanızda fayda var. Ayrıca, kaynatılmış su ve biberona konmuş meyve suyuyla bebeğinizin susuz kalmasını engelleyebilirsiniz.Biberon, en sevdiği oyuncak, alt bezi, losyon, alt silme mendili, bebek bezi, bebek yastığı ve örtüsü gibi elinizin altında bulunması gereken malzemeleri küçük bir el çantasına alın.Yanınızda acil durumlar için bir tıbbi malzeme çantası bulundurun. İlk yardım çantasının yanı sıra, bebeğinizin her gün kullandığı vitamin ve demir damlaları gibi ilaçlar, termometre, doktorunun tavsiye ettiği ateş düşürücü, böcek sokmalarına karşı jel, yara bandı, cilt yaralanmaları için antiseptik solusyonlar ya da pomadlar mutlaka yanınıza bulunmalı.
Bebeğinizi denizle tanıştırmak istiyorsanız, yaşına uygun kolluk veya şişme cansimiti, tatlı -tuzlu su için havlu, kumda vakit geçirebileceği oyuncaklar ve onu güneşten korumak için en az 50 SPF koruyucu faktörlü güneş kremini unutmayın.Çocuğunuz 1 yaşından büyük ve hareketliyse, küçük yaralanmaların yanı sıra, aniden üstünü başını tamamen kirletmesi gibi durumlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Kağıt havlu, yedek su, ıslak mendil ve yedek kıyafetini hazır bulundurun.Bebeğinize onu sıkmayacak hafif pamuklu giysiler ve güneşten korumak için bez şapka giydirin.Bebeğinize onu sıkmayacak hafif pamuklu giysiler ve güneşten korumak için bez şapka giydirin.Gideceğiniz otel veya benzeri mekanlarda bulunmaması ihtimaline karşı, elektrik prizleri için koruyucu kapaklar almayı ihmal etmeyin.Sinek sokmalarını engellemek için, bebeğinizin cibinliğini ya da sinek kovucu tablet ve aleti yanınızda bulundurun.Bebeğinizin bakımını tatilde ihmal etmeyin. Bebek kremi, bebek yağı, şampuan, tarak, tırnak makası yanınızda olsun.Bebeğinizle rahatça gezmek için kanguru ya da bebek arabasını unutmayın.Olası acil durumlar için sağlık sigortası bilgileri, doktorunuzun numarası da mutlaka yanınızda bulunsun.

0 yorum:

Yorum Gönder